dissabte, 27 d’agost del 2016

Pic de Coma d'Or (2826m) i retrobament

Al final, avui 27 d'agost he pujat al Coma d'Or després que el primer intent el 18 de juny amb els companys del Grup de Muntanya d'Enginyers haguéssim de tornar enredera pel fred, neu i boira. Com que estava previst que fes molta calor he sortit aviat des del coll de Pimorents per la coma d'en Garcia, al pujar he anat acompanyat de dos que anaven a fer la cresta del Puigpedrós de Lanós, veí del Coma d'Or, al cim ens hem separat. Val a dir que és una bona atalaia i molt fàcil de pujar.
Al baixar, sorpresa!!, quina alegria!!, hem trobo que pujaven en Carles i la Mireia de l'Agrupació Excursionista de Granollers, molt bons companys que ara que visc a Puigcerdà ja no veig i als que aprecio molt, son excel·lents persones. Una curta xerrada, la indispensable "selfi" i el dolorós acomiadament.
Continuo baixant, ara per l'estany de Coma d'Or, no trobo el camí cap a la vall de Cortal Rossó o està perdut perquè no se'n veu cap traça, baixo muntanya a través fins la pista del fons i llavors anar planejant amb una calor que ofegava fins arribar al cotxe.
El retrobament m'ha fet passar la resta del dia molt feliç.

El més alt, el Pic d'Escobes a Andorra

Hola, ens coneixem?

Coma d'Or (dr) i Puigpedrós de Lanós (esq)

Es veu el camí de pujada

Cresta una mica aèrea
Al cim, darrera el Puigpedrós de Lanós

Vall al Nord cap a les Vésines

Llac de Lanós

El Carlit al fons, sobirà de la zona

Feliç amb la Mireia i en Carles

Estany de Coma d'Or

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada