dimecres, 22 de maig del 2019

Parèntesis hivernal

Durant l'hivern, a la Cerdanya, a menys que un es dediqui a l'esquí de muntanya, és habitual fer una parada a les excursions a cims alts degut a la presència de la neu i centrar-se a l'esquí de pista, raquetes i excursions a zones baixes.
Aquest hivern del 2018/19 que ha estat una mica just de neu, apart de l'esquí de pista, he fet tan sols una curta sortida amb raquetes, la resta de sortides a muntanya han estat excursions a valls de poca alçada de la Cerdanya, Capcir, Conflent, i Berguedà, algunes van ser repetició d'altres anys, bona part d'elles amb el club francès Cerdagne-Rando, entitat de la que també soc soci.
Al maig ja m'he tornat a posar les piles i amb molta feina per fer, ja que ara em responsabilitzo de la programació d'excursions al GREC, club excursionista de la Cerdanya. Per si no en tenia prou, com l'any passat he col·laborat en la organització de la cursa Ultra-Cedanya fent de control, i el proper juny tocarà amb el certamen "Cerdanya Happy Walking", ajudant al guiatge d'excursions fàcils per gent poc habituada a fer-ne.
A continuació, algunes fotos d'aquestes sortides amb temps de fred:


Pujant de Fontpedrosa i Prats-Balaguer direcció a la Jaça Grossa

Vall de Pédourrés, a sobre l'Hospitalet-près-l'Andorre

La Carme a Brangolí amb una "amiga"

La Tour de Goa, sobre Vernet les Bains. A l'esquerra, la Pica del Canigó

Vesc en un pi, a sobre Thuès-entre-Valls

La Marta al pont pujant d'Angostrina a les Bulloses

Neveres (o pous de glaç) al poble abandonat de Peguera

Fent la volta al Pedraforca (per baix)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada