diumenge, 4 de juliol del 2021

Bastiments (2883 m) i Pic de la Dona (2704 m)

 Nova sortida al Pirineu, aquest cop a Vallter amb un nou grup d'amics jovenets (vull dir jubilats) que aprofitem la comoditat que dona poder sortir entre setmana per fer excursions sense trobar aglomeracions de gent.
Hem sortit de l'aparcament del camí que porta al refugi d'Ulldeter, seguint cap el Coll de la Marrana (a veure si es renta) on feia un aire força fred i desprès ja enfilar la forta pendent amunt fins el Bastiments, cim que ja havia pujat el 2013 amb l'AEG. Un dia molt clar amb bones vistes, sol i gens de calor, perfecte. Desprès de debatre democràticament (estil .Cat) si fèiem la carena cap el Pic de Bacivers i baixar a l'estany del mateix nom per tornar avall per el coll de la Geganta o fer la carena directe al Puig d'Ombriaga i Pic de la Dona i baixar per la Portella de Mantet, va acabar guanyant la segona opció, semblava més adequada a les forces d'alguns participants.
Un cop acabada l'excursió, ens vam refrescar convenientment en un bar de Setcases, com que ens havíem portat força be, ens ho mereixíem.
I fins la propera, que espero sigui aviat.

Pujant cap el refugi d'Ulldeter

El primer objectiu, el Bastiments al fons

El Grà de Fajol al costat

Coma de Vaca, al final, el Balandrau

El grup a dalt del Bastiments

Carena al Pic de l'Infern i Fosa del Gegant, al fons, el Puigmal

Estany i Pic de Bacivers

Camí de carena al Pic de la Dona, al fons, el Canigó

El Coll Mitjà entre els Pics de Redoun i Gallinas, al Conflent

El Bastiments des del Pic de la Dona







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada