dilluns, 15 d’abril del 2024

La Vinya Nova - Santa Magdalena (Montserrat)

Excursió amb quatre companys/es per la cara assolellada de Montserrat, sortint de la Vinya Nova, baixant per la pista uns 800 m per pujar per el Clot de la Mònica, l’Artiga Baixa i passant per el Bassal dels Corbs (punt un xic delicat) fins arribar a l’ermita de Sant Joan, lloc des d’on vam poder veure un parell de cabres hispàniques "jugant" a clavar-se cops de cap, o a marcar territori, que és el mateix.

D’allà, al mirador de Sant Joan, Sant Onofre, canal fins Santa Magdalena i la Miranda del mateix nom, lloc on vam gaudir de molt bones vistes.

Desprès, baixada per les dretes escales de Jacob (deuen ser una penitència 😅), camí de Sant Jeroni fins passat el gran mirador per, una mica desprès, prendre a esquerra el trencall cap el coll de Pollegons, cova de la Murdela i en forta baixada per la canal de l’Ermità Mort, sense pèrdua arribar altre cop a la Vinya Nova per gaudir d’un bon dinar.

Com és habitual a Montserrat, canals pedregoses, alguns graons de bona mida i un curt flanqueig on cal ajudar-se de les mans per seguretat. Son uns curts 9 Km però amb un desnivell positiu de més de 800 m.


Pas delicat

Jugant a qui mana més (o a qui els té més grossos 😅)
 
     
El Monestir

L'Elefant i la Mòmia

Collbató i el Bruc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada